use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Jablečno-skořicové cookies

Rychlé sušenky, které můžete dát návštěvě ke kávě a nebo uschovat do dózy a uzobávat, když vás bude honit mlsná.
  • 50 minut
  • Čas přípravy15 minut
  • 48 porce
recipe image Jablečno-skořicové cookies

Ingredience

Seznam ingrediencí:
  • 1/2 rostlinného tuku Hera
  • 1 hrnek cukru
  • 1 vejce
  • 1 lžička kypřícího prášku
  • 2 nastrouhaná jablka
  • 2 hrnky hladké mouky
  • 1 lžička skořice
  • 2/3 hrnku hrozinek
  • špetka citrónové kůry
  • 1 hrnek mletých vlašských ořechů
  • špetka soli
  • špetka mletého hřebíčku
      Postup přípravy
      1. Předehřejte troubu na 180 °C. Smíchejte jednotlivé ingredience a na závěr do hmoty přidejte hrozinky, jablka a ořechy. Pokud se vám to zdá příliš měkké, dejte hmotu zchladit do ledničky na 15 minut.
      2. Potom těsto pomocí lžičky pokládejte na plech vyložený pečícím papírem. Pokládejte je tak, aby měli mezi sebou dostatek místa, protože se těsto na plechu rozteče. Pečte cca 12 minut a nechte vychladnout.